Nei, AnjaE har vi ikke hørt fra på en stund. Sendte melding til henne og varslet om en liten ferie fra Shakespeare, men har ikke hørt fra henne...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er så redd hun er blitt helt oppslukt av Prinsesse Ragnhildingen jeg, Karamella... Når hun ikke svarer engang... Dette kan ikke være bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå så jeg at du og annelingua og bai driver og diskuterer program for morgendagen lenger nede i tråden. Beklager hvis jeg ikke holder helt oversikten altså!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er ikke mulig å holde oversikt over denne tråden Karamella, så det kan du ta helt med ro. Synes hele tiden det dukker opp noe nytt jeg ikke har fått med meg, men heldigvis så bruker vi å meddele hverandre om hva som skjer, og jeg beklager, men jeg trodde du var informert om vårt program i morgen. Om du ikke var det før, så regner jeg med du er det nå i alle fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

John Deeren er klar og jeg er klar :) Se lenger nede angående drikke...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Din etterrettelighet er forbilledlig, Karamella! Solveig og jeg (jeg er sikker på at jeg her kan uttale meg på vegne av oss begge!) setter umåtelig stor pris på at du er så effektiv OG melder fra straks en ny oppgave er utført! Vi har hatt litt problemer her tidligere, skjønner du, med at folk bare har forstummet og blitt borte i dagevis - vi har sant å si vært de reneste nervevrakene til tider, på grunn av denne rungende tausheten. Vi ante jo ikke om det var tilstøtt de fraværende noe alvorlig! Og mens jeg er inne på emnet: sterkt foruroligende at også du forgjeves har forsøkt å få AnjaE i tale. Du skal se hun er blitt fullstendig Prinsesse Ragnhildsk i hodet. Stakkars jente - oppe hos deg i morgen får vi sette oss ned og drøfte nærmere hvordan vi skal gå frem re: "Aksjon Rädda AnjaE", okay? Forresten så gleder jeg meg veldig til å treffe John Deere! Og deg, naturligvis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil