Denne boka syntes jeg var skuffende dårlig i forhold til Rosens navn. Men så skal det jo litt til for å måle seg med den..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Baudolino var for meg en merkelig reise fra en historisk eventyrroman i starten, som endte et sted i en galaktisk tåke av ånder og fabeldyr.

Og et eller annet sted midt i reisen forsvant både leselyst og engasjement, antageligvis omtrent der boken krysset inn i Fantasy-litteraturens verden. Og Fantasy er en sjanger jeg har tungt for å svelge, selv om jeg elsker lystløgnere av Baudolino's kaliber.

Denne motviljen mot Fantasy er vanskelig å forklare da jeg f.eks. gjerne sluker et Conan blad til frokost, om det skulle ligge tilgjengelig.

Hva er det som feiler meg?

Er det noen som har gode forslag på klassisk Fantasy litteratur, som ikke er skrevet av Tolkien? (Med andre ord: en kur mot Fantasyfobi)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg las boka på italiensk, og eg er heilt einig med deg. Tydeleg at forlaga spelte op suksessen med "Il nome della rosa". Likevel hadde ho enkelte artige innslag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandTheaLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenVegard BorgenTine Victoria