Hvis du ikke skjønner hvorfor vi er så opptatt av det, hvorfor deltar du i diskusjonen? Så vidt jeg kan se hadde denne diskusjonen vært død i nesten to uker før du kom med ditt innlegg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er ikke innom hver dag, jeg legger sjelden merke til om en disksjon har vært død i en uke eller to. Når jeg er innom så ser jeg hvilke diskusjonstemaer som ligger på topp, og som jeg har meninger om som jeg har lyst til å dele.

Hvorfor jeg sier hva jeg tenker her? Fordi det jo er en diskjon om hvordan man vil at bokelskere skal fungere, om alle er enige med hovedinlegget så blir det jo lett slik at man tror at alle vil ha det slik. Og det var kanskje feil utrykt å si at jeg ikke forstår hvorfor så mange er opptatt av temaet, det burde stått at fordi jeg er så fornøyd med hvordan det er, så har jeg vært overasket over hvor mange som var misfornøyd med hvordan dette fungerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror alle vi som maser om dette er fornøyde med Bokelskere. Det er i alle fall jeg. Det er derfor vi vil at dette nettstedet skal være så bra som mulig, i stedet for at vi bare gir blaffen og finner noe annet å gjøre. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim