Jeg vil legge til at jeg ikke bryr meg stort om andre starter tråder om bøker jeg allerede har skrevet om, eller om jeg ikke får svar på det jeg skriver heller. Jeg skriver først og fremst for meg selv, all diskusjon etter er ren bonus.

Kanskje er det derfor jeg ikke egentlig forstår hvorfor dette temaet opptar så mange?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hvis du ikke skjønner hvorfor vi er så opptatt av det, hvorfor deltar du i diskusjonen? Så vidt jeg kan se hadde denne diskusjonen vært død i nesten to uker før du kom med ditt innlegg...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke innom hver dag, jeg legger sjelden merke til om en disksjon har vært død i en uke eller to. Når jeg er innom så ser jeg hvilke diskusjonstemaer som ligger på topp, og som jeg har meninger om som jeg har lyst til å dele.

Hvorfor jeg sier hva jeg tenker her? Fordi det jo er en diskjon om hvordan man vil at bokelskere skal fungere, om alle er enige med hovedinlegget så blir det jo lett slik at man tror at alle vil ha det slik. Og det var kanskje feil utrykt å si at jeg ikke forstår hvorfor så mange er opptatt av temaet, det burde stått at fordi jeg er så fornøyd med hvordan det er, så har jeg vært overasket over hvor mange som var misfornøyd med hvordan dette fungerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror alle vi som maser om dette er fornøyde med Bokelskere. Det er i alle fall jeg. Det er derfor vi vil at dette nettstedet skal være så bra som mulig, i stedet for at vi bare gir blaffen og finner noe annet å gjøre. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvorfor vi er opptatt av temaet? Jo, fordi du ikke skriver for deg selv når du starter en ny diskusjon om en bok! Det sier seg selv at du STARTER en diskusjon der meningen er at det skal komme inn ulike innspill på innholdet i boka. Når noen derfor skriver en setning eller to kun til eget bruk så har jo dette ikke noe med en diskusjon å gjøre. Da bør heller finne seg andre måter å gjøre dette på, evt et dokument for egne kommentarer (så lenge dette ikke finnes på dette forumet). Jeg må innrømme at jeg snart ikke orker å delta på noen diskusjoner om bøker lenger da noen interessante bøker har 30-40 ulike tråder med mer eller mindre intetsigende innhold. Og jeg har i alle fall ikke kapasitet til å sjekke alle trådene for å se om det er en skikkelig diskusjon om boka i en av trådene.

Da er det også noen som starter enda en ny tråd, men det er jo bare med å utvide "forvirringen".

Samtidig så er det ørten diskusjoner også om dette temaet og vi blir vel aldri enige. Men ser at mange av de ivrigste diskusjonsdeltakerne fra tidligere er falt fra. Om det skyldes dette "problemet" eller ikke vet jeg ikke, men for min del er det nå i alle fall en av årsakene.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

@Hilde, du skriver:

"Det sier seg selv at du STARTER en diskusjon der meningen er at det skal komme inn ulike innspill på innholdet i boka."

Dette sier ikke seg selv. Det er slik du leser det, og sikkert flere med deg, men altså ikke jeg. Det sto ingen ting om at det var slik man skulle bruke bokelskere da jeg meldte meg inn. Da jeg for første gang skrev noe om en bok så fulgte jeg rett og slett oppfordringen som står på boksiden: "Si hva du mener om boka."

Vi har forskjellige måter å bruke dette stedet på, og man kan ikke lage et opplegg som passer for hver enkelt, vi må vel heller bare å lære oss og like det som er? Som regel handler det om hva man er vant til fra før, og hva man trives med.

Jeg for min del synes det er vanskelig å følge en diskusjonstråd som er lang, og ønsker derfor ikke en tråd om hver bok, tvert i mot. Jeg liker å få en kort overskrift over hva man skriver om, og liker derfor at folk lager en beskrivende første settning og legger inn en ny tråd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi trenger ikke tilfredsstille alle og enhver på nettstedet her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim