Vakker bok om farskjærlighet. Ikke så ofte et slikt møte skjer i litteraturen at to menn møtes tilfeldig og begynner å snakke om sine barn. Den ene ønsker bedre kontakt med sin voksne datter, den andre gjorde alt og mer til for sin datter og var blind for det som skjedde med henne. Men kunne han ha gjort noe annerledes for denne begavete piken? Ønsker ikke alle foreldre å gi sine barn alt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nydelig og sterk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott anmeldelse. Jeg har ikke fasitsvaret på det siste spørsmålet ditt. Men vet av egen erfaring at det kan være langt mellom hva foreldre ønsker og hva de evner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn Sturød