Jeg har akkurat kjøpt "Ville svaner" og "Den lukkede bok" av Karin for til sammen 75,- Gleder meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 18 svar.

Meget gode kjøp! Begge bøker hører blant mine beste leseopplevelser!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste Ville svaner da den kom ut første gang i Norge, men har i alle år etter dette tenkt at denne skal jeg lese om igjen. Har planer om å ta den med på ferien i sommer. Tror du kommer til å like denne boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har absolutt inntrykk av at jeg kommer til å like boken. I tillegg til det jeg har lest om den, så føler jeg meg ganske så sikker på de som har anbefalt den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den lukkede bok har jeg på ønskelisten min. Har lest så mye positivt om den her inne at den måtte bare settes på ønskelisten :)
Jeg kjøper den så fort jeg kommer over den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg har lest så mye positivt jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gled deg til den lukkede bok!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvordan går det med deg og Tommy-Kristoffersen, må jeg kanskje legge til for de som ikke er innforstått med Odd W. Surén`s triologi om Tommy Kristoffersen.

Han kan være ganske så intenst i perioder, men humoren er aldri langt unna. Og så er det vel sånn at i en triologi, så er det ytterst sjelden at alle tre bøkene er nærmest like gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei der gretemor! Har lest ferdig Tommy-kristoffersen bøkene. Likte de kjempegodt! Må rett og slett LE!-og det gjør jo bare godt! Likte best dråper i havet og Knuseverk, men Kometens øyeblikk er ikke langt unna! En sterk femmer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også "Dråper i havet" og Knuseverk best. Nå har jeg Odd W. Suréns "Adgangstegn" og debutboka hans: "Fanger og opprørere" i bokhylla. "Fanger og opprørere" har jeg lest før, og jeg husker at jeg ga den 5 i terningkast. Utover det husker jeg ikke noenting. Det sier mer om meg enn boka, og den kan heldigvis leses om igjen.

Adgangstegn er en novellesamling, og jeg bare går og ser på den. Gleder meg. Men det er så mange bøker som frister for tiden. En herlig følelse er det i hvert fall.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt tips! Skal jammen kaste meg over disse bøkene jeg også, en gang. Har mange godbiter på lur nå fremover. Som du sier, det er en fin, fin følelse!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingen over. Ingen ved siden. Godbitene står i kø.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liker veldig godt Tommy!! Er ferdig med den første boka. Nå skal jeg først bli ferdig med Røsten, så skal jeg fortsette med bok nummer 2. Og gleder meg til fortsettelsen!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ta han gjerne i porsjoner. Som jeg sa, han kan bli litt intens, hvis du slipper han til. Jeg har Vinterbyen i hylla, har du lest den? Det er Indridason, er det ikke det?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Greit med litt pause mellom hver bok, tenker jeg. Men liker godt det jeg leser og humrer i vei:) Jeg har også Vinterbyen i hylla. Røsten er min første Indridason, helt grei krim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg i morgen med ungene. Håper været blir bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det var du som satte meg på tanken i utgangspunktet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

VibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenHarald KTom-Erik FallaThomas Røst StenerudAmanda AMaikenChristinaTonesen81Daffy EnglundAnn-ElinHanne MidtsundNorahFriskusenBjørg  FrøysaaNabodamaMarianne  SkageIngunnJBjørg RistvedtToveandreas h. o.