Velkommen, velkommen, velkommen skal du være! Du vil utvilsomt bli et skattet og verdifullt medlem av kollektivet - du, og samlingene dine. Som Solveig forutsetter jeg at vi andre får fri tilgang til enhver samling, når behovet måtte melde seg for å klappe litt på vintage tapet-prøver eller andre godsaker. Collager har vi ikke fra før, så vidt jeg kan huske - de virker særlig forlokkende på undertegnede!

Den låven din var en ny og spennende tanke. Vi har sant og si ikke prioritert tomtespørsmål og beliggenhet, men den låven skal vi sannelig vurdere. Vi må nok opp på en aldri så liten (men ytterst grundig) befaring, tenker jeg. La oss si i morgen? For da har du vel pyntet John Deeren også, tenker jeg - og jeg må si at jeg har fått mer og mer sansen for traktorer i festdrakt. Skal sjekke med Solveig om hun også har anledning i morgen, jeg, men det går sikkert bra, hun er flink til å prioritere - vi ringer når vi er underveis, okay? (Usikker på om vi våger å ta bai med på tur p.t. - hun virker litt labil for tiden, og du har rett - Solveig og jeg har nesten bekymret oss syke av omsorg for bai og AnjaE for tiden. Men bare nesten, altså!)

Gleder oss til å bese låven! :-D

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den er grei! Da kan dere få se utklippene mine og marsipankaken skal lages i kveld, så da er dere hjertelig velkomne. Solveig blir sikkert med, hun virker som en fleksibel type. Tror bare bai er alvorlig preget av norsklærer-om-våren-syndromet. Det er relativt heftige greier med all den vurderinga og dokumentasjonen på sådan som skal være klar før karakteroppgjøret.

Må ut å spyle John Deeren jeg da. Den har aldri vært i 17. mai-tog før stakkar, den må kanskje heller få stå festpyntet hjemme og vente på gjestene. Jeg har ikke kjørt traktor i 17. mai-toget siden jeg var russ faktisk, kanskje noe å ta opp igjen sånn langt bak i toget. En måte for kollektivet å markere seg på neste år kanskje? Så kan vi ha alternativ underholdning for store og små etterpå med høytlesing, bokskattejakt, bokhinderløype, balansering av bokstabler, hvem-kan-mer-enn-to-vers-av-Ja vi elsker-utenat-konkurranse mm.

Tror dere vil bli imponert over den låven. Den er påbygd i flere trinn og det kan bli kamp om å få bo i den fineste enden som er i solbrunt tømmer og oppsatt i 1869.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil