Der kan du se: den er nyttig, den skuffen! Ting lysner hver gang jeg stikker hodet nedi der...Aaaa, DER har du superkreftene mine, vet du! Jeg fikser det meste, jeg, bare ved å stikke hodet i skuffen. Litt upraktisk må jeg jo innrømme at den varianten av superheltkrefter kan bli, sånn i lengden, men vel-vel: det er vel ikke sånn at man kan velge på øverste hylle. Tvertimot velger jeg å være såre fornøyd over alt som har flasket seg siden sist jeg var oppe av skuffen: Strindin har meldt seg, og presentert overmåte tiltalende og overkommelige opptaksregler; Karamella har arrivert (kjempefint at du prompte utstedte en invitasjon til bo(k)kollektivet vårt, hun passer fortreffelig inn i vårt dannede selskap), og saker og ting har blitt avklart over en lav sko. Riktignok skjønner jeg ikke hvor du har det fra at bai kan ha oss to i tankene når hun pukker på den der psykiateren sin, forvirret kan hun da umulig ha rukket å bli???!! - men i alle fall ser jeg at Bendikerne har en klar og renhårig innstilling til sånne fenomener, så da regner jeg med at også dette løser seg. Jeg mener, at vi kan regne med moralsk støtte fra Bendikerne dersom det viser seg at vi også blir nødt til å frelse bai fra tvangstanker om oss to og psykiaterstanden.

Jeg er visst allerede litt påvirket av utsiktene til økt trønder-gehalt i vår fremtidige paulun, så jeg kan bare si: Æ glær mæ! (OG, forsøksvis: Herran bli' fole luggum!) (Jeg håper at det skal gå greiere med trøndersk enn med de slaviske etter hvert - spørs om vi skal be Karamella om privattimer? AnjaE kan naturligvis også undervise oss i trøndersk, men inntil videre er jeg redd hun vil benytte sjansen til å snike inn Prinsesse Ragnhildsk i undervisningen, og dét vil ikke være bra for helbredelsesprosessen hennes.)

Merker meg for øvrig at bai er blitt litt krakilsk i det siste? Bekymrer meg sterkt. Paranoia, tror du det er det som er hovedproblemet hennes? Uffameg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så du kom ut av skuffen din mens jeg befant meg i min nå altså. Jeg begynner også å tro at det er fra skuffen superheltkreftene kommer, jeg har ikke sett sammenhengen tidligere, men jeg begynner å forstå det nå. Og hver kan jeg kommer tilbake fra et opphold i skuffen har det skjedd noe nytt og spennende her.

Jeg for min del vil be om fritak fra undervisning i trøndersk, det kan jeg nemlig allerede. Jeg er halvrase, så jeg har fått inn dette språket med morsmelken. Derfor kan jeg heller ikke uttale meg om hvorvidt det er enklere enn de slaviske språkene. Som det ser ut nå foretrekker jeg også Karamella som språklærer, hun har ikke vært med på Prinsesse Ragnhilding og burde derfor være sunn og frisk, både fysisk og psykisk.

Jeg tror også jeg har funnet ut hva som feiler bai, jeg har jo som kjent nettopp kommet ut av skuffen. Jeg tror at hun ikke er like nære å se sannheten og lyset som det vi er og følgelig tror hun vi er gale. Det vi må gjøre er å overbevise henne om at vi sitter på informasjon som kan forandre verden, eller i alle fall den norske TV-hverdagen. Når vi har overbevist henne, kommer hun til å bli frisk rimelig fort fordi hun kommer til å innse at vi hadde rett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil