Nei, denne boka kjeder og irriterer meg mer enn godt er...
Jeg kjente ikke denne forfatteren fra før da jeg fikk med meg boka på langtidsopphold i utlandet. Den lover mye på utsiden, bl.a. dette: "En kvinnes desperate kamp mot mannen som tok hennes sønns liv. Et drama hvor flere liv nå står på spill."
Men dessverre må jeg si at den er forutsigelig, langtekkelig og har et språk som minner meg litt om "gamle dagers" Romantikk og "Kvinneromaner", dvs lektyre som ble skrevet spesielt myntet på naive, lettkjøpte og romantiske unge jenter som drømmer om et mer spennende liv. Eller kanskje jeg heller skulle kalle den en "kioskroman"?
Vet ikke om det kan ha med oversettelsen å gjøre? Her er en god del feilskrivinger og dårlige setninger. På baksiden står det skrevet at dette er "hennes hittil beste bok", sagt av Luanne Rice, forfatter. Da lurer jeg litt på hvordan hennes øvrige bøker er...
Jeg har nå kommet litt over halvveis i boka, til side 215, med mange gjesp, oppgitte sukk og hoderistinger. Jeg har det slik at jeg helst ikke vil gi meg når jeg først har greid å komme såpass langt i ei bok. Så jeg har tross alt alvorlige planer om å fullføre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise Selnes