Der kan man se: hun klarer ikke å følge med i en vanlig samtale lenger. Her gjelder det å opptre støttende og positivt, uten samtidig å bidra til å forverre tilstanden.

Det er du nok, vet du. Det er klart det kan være mye å følge med i, det er jo også blitt nokså sent på kvelden, og da er det naturlig at man dupper av litt innimellom. Kanskje en god natts søvn er det du trenger, slik at du blir mer opplagt i morgen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne samtalen er langt frå vanleg...

Ja, sove ville kanskje vore lurt. Eg har bare så mykje eg må få gjort før eg kan leggje meg. Og det hjelper faktisk ikkje at de driver og distraherer meg, kvar gong eg kjem i skade for å gå inn her istadenfor å gjere det eg skal gjere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Unnskyld! Da skal jeg være stille noen timers tid jeg, så du får gjort de andre tingene du ikke har klart å konsentrere deg om!

Noterer: oppgir å ha konsentrasjonsvansker... nok en grunn til bekymring. Husk å drøfte med Solveig. Vurdere intervensjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine Sundal