Nei - er du gal, jeg trodde ikke et øyeblikk at du trodde at Solveig eller jeg trengte medisinsk bistand. (Hadde jeg trodd dét, hadde jeg jo samtidig konkludert med at du likevel befant deg i Prinsesse Ragnhildernes klør.) Flott at vi ikke snakker forbi hverandre her!

Noterer: må dobbeltsjekke med Solveig om hun tror at bai egentlig ønsker seg den psykiateren på egne vegne, siden hun er så ivrig på dét. Mulig hun ikke tør å innrømme det overfor oss? Tillitskrise? Monomani? Begge deler?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det var bai som først begynte å snakke om den psykiateren, så jeg kan ikke tenkte meg at det er for annet at at hun selv føler et behov for noen å snakke med. Nå har jo jeg funnet ut at AnjaE kan ha god bruk for en psykiater fremover, og Cathy trenger helt sikkert en når hun til slutt våger å bryte med sekten. Når det gjelder deg og meg, så kan jeg ikke se noe behov for noen psykiater, vi er ikke hverken deprimerte eller paranoide eller noe annet, vi har bare oppdaget hvordan verden faktisk fungerer, på godt og vondt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du - det er veldig interessant at du også har merket deg det påfallende i at bai ønsker seg psykiater i kollektivet. Muligens har jeg superkrefter, jeg også - hvis det da ikke bare er rene, skjære logikken som har ført oss inn i samme tankebaner? Men jeg har altså trukket slutningen enda et hakk videre: jeg lurer på nytt på om ikke bai er, eller har vært, under påvirkning av prinsesse-krefter. Enhver som er ved sine fulle fem, vil jo i alle fall skjønne at hverken du eller jeg trenger psykiaterbistand, og før vi vet hvorvidt vi får reddet AnjaE og/eller Cathy, virker det en tanke prematurt å skulle haste-ansette psykiatrisk skolert personell. Altså med mindre bai selv.... Vi får visst sove på hvordan vi skal håndtere dette videre. Vekk meg om du får noen åpenbaringer i nattens løp - jeg trenger ikke så mye skjønnhetssøvn, jeg, skjønner du, jeg har innsett at det får være måte på hvor mye glans man skal kaste over sine omgivelser, også.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nikker, smiler og seier "Jada, kjære"

Eg har forresten fått eit svar om traktorar i 17.maitoget, men alt går så fort at eg klarer ikkje finne ut kva det er svar på. Så eg er sikkert einig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der kan man se: hun klarer ikke å følge med i en vanlig samtale lenger. Her gjelder det å opptre støttende og positivt, uten samtidig å bidra til å forverre tilstanden.

Det er du nok, vet du. Det er klart det kan være mye å følge med i, det er jo også blitt nokså sent på kvelden, og da er det naturlig at man dupper av litt innimellom. Kanskje en god natts søvn er det du trenger, slik at du blir mer opplagt i morgen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne samtalen er langt frå vanleg...

Ja, sove ville kanskje vore lurt. Eg har bare så mykje eg må få gjort før eg kan leggje meg. Og det hjelper faktisk ikkje at de driver og distraherer meg, kvar gong eg kjem i skade for å gå inn her istadenfor å gjere det eg skal gjere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Unnskyld! Da skal jeg være stille noen timers tid jeg, så du får gjort de andre tingene du ikke har klart å konsentrere deg om!

Noterer: oppgir å ha konsentrasjonsvansker... nok en grunn til bekymring. Husk å drøfte med Solveig. Vurdere intervensjon?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIreneleserErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine Victoria