Jeg hadde tenkt å spørre deg om noen av oss skulle starte en slik tråd, selv om den andre er veldig hyggelig den også, så fint at du tok ansvar her.

Jeg har fullført den første boken, fra den norske listen ble det denne gang, "De dødes tjern" av André Bjerke. Jeg hadde i utgangspunktet ikke trodd at jeg skulle like denne spesielt godt, men det gjorde jeg. Språket var helt skjønt, gammeldags og formelt, passet helt perfekt til historien.

Det var en original og annerledes krimfortelling, og det var nok derfor jeg likte den, for den typen moderne krim som ligger på alle bestselgerlister har jeg aldri blitt venn med. Men jeg vil kanskje ikke råde noen til å lese denne når de sitter alene på en stasjon og venter på siste toget hjem, for det gjorde jeg, og det var litt skummelt...

Jeg synes dette var en god start på vårt lille prosjekt, så nå gleder jeg meg bare til å fortsette.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Denne boken leste jeg for mange år siden og likte den veldig godt. Syntes den er godt skrive, samt god spenning i historien.
Alene på en togstasjon når du leser den hørtes temmelig nervepirrende ut hehe

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var sent på kvelden også, jeg overveide i noen forvirrede øyeblikk om jeg skulle ringe noen som kunne hente meg istedet for vente på toget, men kom til meg selv i tide:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har tenkt på det nokre dagar, men det har ikkje vore så mykje nettforumtid dei siste dagane.

De dødes tjern har eg veldig lyst til å lese. Kanskje det blir neste bok, sjølv om eg eigentleg har hatt opptelling frå den engelske lista og ikkje den norske ennå. Eg må jo telle gjennom den norske lista også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok opptelling fra begge omtrent samtidig og kom frem til at stort sett så har jeg bøker som står på begge listene. Jeg synes det var en liten lettelse, for da har jeg ikke et uoverkommelig antall bøker fra disse listene i hyllene.

Synes godt du kan lese "De dødes tjern", den passet til og med for meg som ikke er spesielt glad i krim. Men om du velger å prioritere den engelske listen, så finnes det jo nok å ta av der og...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg trur eg også går for ein kombi-liste-modell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil