Å - det var bra: da er det greit at Todor komposterer alt han er god for, altså - bare du får slippe? Prima, prima. Jeg synes du er særdeles godt kvalifisert til posten som landbruksmini, lest bok om faget og greier, jo! Og attpåtil er du åpenbart i stand til å sette teorien om i praksis - ettersom det grønnes utenfor vinduet ditt. Lover særdeles godt. Jeg sier som Solveig: vi kan jo ikke annet enn å lykkes, med så mange - vel, ålreit da, kanskje ikke så mange, men til gjengjeld så ytterst velskolerte - ressurser å spille på. Det er imidlertid et krav til oss alle i slike høyt betrodde poster at vi oppgir og gir opp alle biverv, av typen styreposisjoner, medlemskap i frimurerordener og/eller andre organisasjoner eller samfunn som ikke er fullt ut åpne for offentlig innsyn. Solveig og jeg har allerede levert hverandre våre egenerklæringer i så måte, så jeg benytter anledningen til å minne deg om at hvis du tilfeldigvis skulle være medlem av noen slik organisasjon - tilfeldig eksempel: noe som har med superhelter eller prinsesse-skap å gjøre - så er det under utarbeidelse et skjema der du kan oppgi dette, men fint om du allerede nå gir oss et vink om du skulle ha noe å deklarere. Pressen, vet du - vi ønsker jo ikke et dårlig omdømme bare fordi vi ikke har fullt kjennskap til saker og ting vedrørende kabinettets/bo(k)kollektivets medlemmer.

Plener og hekker vil vi ellers gjerne at du går i gang med i kollektivet også, rettere sagt utenfor - flott at du allerede er i gang med grunnforskning før du setter spaden i jorda der det virkelig teller! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Ingen superhelt- eller prinsessestatus her i gården. Og eg har vore redeleg med tanke på ekteskap, allergier og avsky for interiørblogg-bokstavar, så eg trur ikkje det skal komme nokre overraskingar der heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Flott - du aner ikke hvor usigelig lettet du har gjort oss i kveld, både Solveig og meg. Vi har vært så urolige for deg! Ja, først så var vi mest misunnelige, det skal medgis - for vi trodde du var tatt opp i et skap som vi også ønsket å være med i, og ikke skjønte vi hvorfor vi ikke fikk slippe inn, vi også. Men nå har vi jo forstått at det ikke var et sunt skap å befinne seg i. Det var da vi begynte å bli bekymret - men jeg tror Solveig har satt deg inn i alt det der, allerede, forresten. Uansett: veldig, veldig godt å ha deg tilbake! Spesielt uten røykhoste og usunne fotball-fan-tendenser! Jeg løp ut og kjøpte skummet melk til jordbærene dine, med en gang du viste deg i kveld! Her må det feires, synes jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg skal hugse å følgje fjellvettreglene og seie frå kor eg går, sjølv på korte turar med kart og kompass. Også skal eg kalle ei spade for ei spade og ikkje grave meg ned i eit skap.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hurra for jordbær med skumma melk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg for min del grøsser på ryggen - det blir nesten som å spe ut whiskyen med blandevann, jeg foretrekker å innta nytelsesmidlene ufortynnet. Men for all del: du skal SELVFØLGELIG få så mye skummet melk som du bare vil, hvis dét er det som skal til for å skape hverdagen din om til fest! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er alt for mykje fløtesmak på fløten, skjønner du.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - jeg er motstander av de fleste meieriprodukter, jeg, så jeg vil ha meg frabedt både melk og fløte. I rettferdighetens navn gjør jeg et unntak for iskrem, så ingen skal komme her og si at jeg boikotter melkekyra eller deres eiere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er viktig å støtte opp om norsk landbruk, i alle fall i desse dagar...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er det våronna eller 17.mai du tenker på? Jeg tilbringer iblant grunnlovsdagen i landlige omgivelser, og der deltar strøkets traktorer i barnetoget... (Kanskje ikke de største John Deerene - mulig det bare er de minste traktorene som er med i toget? Skal sjekke på tirsdag!)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliFredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil