Denne serien har virkelig tatt seg opp fra første boken kom syntes jeg!

Cloe og vennene hennes møter den største utfordringen hittil. Det ser ut som det er Cloes lodd her i livet å ha fler menn enn ønskelig som kjemper om hennes kjærlighet. Hennnes verden er ikke svart/hvit, og jeg tror dette blir et tema i de kommende bøkene.

Det kan også hende at jeg bare har blitt vant til språket, men jeg reagere ikke fult så mye på at det prøver å være ungt og hipt... Karakteren er heller ikke så overflatiske som jeg fikk inntrykk av i starten. Blitt spennende dette her.

Tror nok jeg må lese resten også nå altså!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg synes ærlig talt førsteboka var ganske kjedelig og litt lite troverdig, i tillegg til at språket var veldig barnslig og unødvendig mye tull....men etter å ha lest andre og tredjeboken, synes jeg virkelig serien har hevet seg litt høyere! Den er spennende, det er jo ikke å til å unngå, det, dessuten liker jeg hovedpersonen ganske godt, hun gir aldri opp, og vil alltid de beste for alle. (Ja, nesten alle..)

Forresten, har du lest/hørt om Vampire Academy?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi i grunnen enige :)

Jeg har hørt om Vampire academy, men ikke lest de.

Liker (og har lest) Sookie Stackhouse bøkene. Twilight bøkene. Black dagger brotherhood.

Liker litt: The Vampire diaries. (Vet ikke om jeg har fått med meg siste der...)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da må du isåfall lese de!!! En helt ubeskrivelig fantastisk serie. Jeg elsker sisteboka, den er så storslått og vakker og trist og grusom og .. ALT. Ja, uansett!

M, ja, Sookie Stackhouse er kul! Har lest to av bøkene der, og har veldig lyst til å lese resten også! Hun er en skikkelig kul dame. Jeg har lest alle bøkene i Vampire Diaries, bortsett fra den siste, den kom ut nå nylig, men gleder meg selvfølgelig til å lese slutten og høre hvordan det hele ender! (Nå skal det sies at de "nyere" bøkene, de tre siste er veldig skuffende.....men de "gamle" bøkene, de 4 første er veldig, veldig bra! Leslesles!) :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Huh? Ny bok i VD? Var innom Norli forrige uke og da sa de at det ikke engang var gitt releasedato på neste bok... Sjekket bokhyllen nå og siste boken jeg har er Shadow Souls. Dette er bok nr 6. Har det altså kommet en bok nr 7? Hva heter evt den?

Ellers er jeg enig med deg i at de fire første bøkene er veldig bra, og så går det bare nedover. Men... Har man begynt å lese en serie så må man nesten bare fortsette... :p

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da høres det ut som jeg har nok en serie på "skal lese" listen :) Takker ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas