Jeg tror jeg også må finne en plass til Vera Henriksen på min liste, henne glemte jeg i farten. Jeg elsker hennes bøker, ser at mange leste henne i ganske ung alder og mener de har vokst fra henne, men jeg blir fortsatt revet med når jeg leser bøkene hennes. Jeg synes nok hun er litt undervurdert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er å håpe at flere oppdager og leser hennes bøker. Hadde jeg ikke lest bøkene er jeg ganske sikker på at de hadde fenget like mye nå som da jeg las de for ca 25 år siden.
De er tidløse for det er historiske romaner om mennesker fra vår fortid, vår arv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, tidløs var ordet, romanene er historiske, men uten kliss, som mange historiske romaner har i overflod dessverre. Jeg har enda ikke lest alt hun har skrevet, så jeg har mye å se frem mot. Nå har jeg også begynt å hamstre bøkene hennes på bruktbutikker, så jeg har dem for fremtiden og eventuelt kan prakke dem på andre om det passer sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandSigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLaila