Mine fire store nålevende norske er: - Lars Saabye Christensen - Ketil Bjørnstad - Herbjørg Wassmo - Delt 4. plass Roy Jacobsen, Gert Nygårdshaug, Jo Nesbø, Erlend Loe, Tove Nilsen, Ingvar Ambjørnsen Vet de ikke skulle rangeres, men det var ganske vanskelig å velge fire stykk. Vera Henriksen, som mange roser, har jeg dessverre ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det mangler i hvert fall to på den "gamle" listen: Amalie Skram og Cora Sandel. Bjørnson burde ikke være med i det hele tatt. De fire store fra vår tid? Blir vanskelig å finne. Men ellers synes jeg Jens Bjørneboe burde få førsteplassen, hvert fall Vera Henriksen fortjener plass, og hvor ble det av Sigrid Undset? Dessuten er Trygve Gulbrandsen helt fantastisk. Det slår meg at ingen av disse er i live lenger. Hm. Og hva med Johan Borgen og Johan Falkberget? (Også døde).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du leser kanskje ikke så mye samtidslitteratur..hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der ble jeg avslørt ... jeg gjør nok ikke det, nei. Jeg har ikke funnet noe samtidslitteratur som har fenget meg. Og jeg har lett, bare for å ha sagt det til mitt forsvar. Jeg leser norsk krim, der er det mye bra. Men altså skjønnlitterært ... niks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der er vi nok like. Prøver å lese norsk samtidslitteratur og har flere stående ulest i hylla, men har en tendens til å velge krim. Prøver jo å variere, men krim frister mest:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin Eftevand