Når du har lest de glemmer du de aldri. Det er mange år siden jeg las de og jeg kan enda kjenne på den sitrende følelsen jeg hadde når jeg las. Hun fenger så og jeg ble dratt inn i handlingen.
Jeg kan ikke forstå hvorfor hun ikke har blitt mer verdsatt her i landet i forhold til en del middelmådige forfattere.
For meg er det ingen tvil, hun kommer på en god 2.plass etter Sigrid Undset. Jeg tror jeg har lest det meste av hennes eldre bøker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Det er bare én forklaring på det, Karin. Hun var kvinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og det er hun vel fremdeles ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forstår ikke helt hva du mener...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Javel, nå forstår jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, jeg får tårer i øya når jeg leser, og jeg skjønner at her har jeg virkelig gått glipp av noe stort. Har lest Sigrid Undset, men hun har ikke bergtatt meg.

Sitter nå og ser opp på bøkene til Vera Henriksen, og det føles så rett. Takk Karin!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bare hyggelig Grete. Men du er ikke ferdig når du har lest disse 3. Jeg har lyst til å vise deg noen andre hun også har forfattet og som jeg har lest. Her er noen flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun har skrevet atskillige bøker, skjønner jeg, og det er godt å ha et kompass å gå etter i denne jungelen av bøker som finnes der ute.

Litt har med generasjoner å gjøre, men det er langt i fra alt. Erfaring er vel det som til syvende og sist rekker lengst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaolineIngrid HilmerTine Victoria