Denne har jeg hatt lyst på siden jeg først så den omtalt i diverse av sybloggernes blogger. Boka er en samling med syprosjekter fra noen av norges beste sybloggere, og inkluderer både voksen- og barneklær, og litt pynteprosjekter. Hver blogger bidrar med ett eller flere prosjekter, og beskriver fremgangsmåten. Bak i boka følger det med mønster til alle prosjektene.

Layouten er veldig fin, med flotte farger og bilder, og spennende prosjekter! Det eneste jeg har å utsette er vel at en del av prosjektene bare kommer i én størrelse, men man vil jo i de fleste tilfeller uansett komme til å tilpasse mønstrene etter egne mål.

En flott bok til alle som liker å sy, og jeg kommer definitivt til å bruke denne flittig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Vannflaske