Alle elsker denne boken, jeg synes den var grusomt kjedelig. Og forutsigbar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Jeg fikk også litt sånn "hva er alt styret om?" når jeg leste denne boka.

Nå vil jeg uansett kalle det en bra bok, av en god forfatter i nærheten av sitt beste. Men det jeg ikke helt skjønner er hvorfor den har blitt så vikitg for "min generasjon". (vi som er født på første halvdel av 70 tallet).

Jeg har inntrykk av at dette var den store referanse boka når jeg gikk på videregående. Nå blir jeg veldig fort skeptisk og lettere "anti" når der er noe "alle" liker, og noe man liksom må lese. Så jeg leste ikke boka da, men først i voksen alder etter at Bisettelsen kom ut leste jeg alle tre på rad. Og jeg synes det var verdt å lese, og godt skrevet, men hva er det med den som appelerer så fælt til min generasjon? For den handler jo om generasjonen til mine foreldre. Jeg tror LSC og faren min er født samme år til og med. Og selv om min far er fra rotfast arbeiderbakgrunn og LSC er fra beste vestkant, så ville jeg tro at han burde få mer ut av den boka enn meg. Men det virker ikke som 50 talls generasjonen, eller 68'erne, har trykket den like hardt til sitt bryst som oss.

Eller tar jeg feil?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For min del ble Beatles enda bedre etter at jeg flyttet til Oslo, ble kjent med gatene og bydelene, og leste boken på nytt. Har lest den flere ganger og den er like bra hver gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg begynte på denne boka i min ungdom, men fullførte den ikke fordi den ikke ga meg noe. Så leste jeg alle tre bøkene sammenhengende da Bisettelsen kom, og det var noe ganske annet. I mellomtiden hadde jeg bodd ca. 20 år i Oslo, og jeg tror faktisk det hadde mye å si for min leseglede. At jeg kjente stedene som ble omtalt, og kunne relatere meg til dette. Det blir som å lese om Varg Veum om Bergen, hvor jeg også har bodd i noen år. Hadde det ikke vært for min gjenkjennelse av denne byen og spesiell kunnskap til det typisk bergenske, tror jeg kanskje ikke bøkene hadde fenget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva, er det sant?! Jeg elsket denne boka da jeg leste den som tenåring, og jeg leste den flere ganger! Men, jeg har ikke lest Beatles på sikkert 12 år nå, av redsel for at den ikke skal være like bra som jeg husker den...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker denne boka. Har lest den to ganger(noe jeg nesten aldri gjør) og hørt den en gang på lydbok. Jeg er født og oppvokst langt fra Oslo, men kunne kjenne meg igjen i mangt og mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes den var fantastisk. Har lest den flere ganger, og oppdager noe nytt hver gang jeg leser den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skjønner ikke hvordan det går an å ikke like Beatles. Den er jo utrolig bra :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Ikke jeg heller. Jeg må ha lest den minst 10 ganger, sist mens jeg bodde ved Solli Plass. Det ga boka en helt ny dimensjon :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elsker denne boka. Har "slitt ut" tre eksemplarer og måtte kjøpe mitt fjerde her om dagen. Genial bok! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Fride LindsethReadninggirl30Tor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTone NorenbergTrude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsane