Selv legger jeg også veldig godt merke til åpenbare feil i teksten, og vil påstå at språkvasken har blitt dårligere de senere årene. Om det brukes kortere tid på det, eller hva som er årsaken vet jeg ikke.

Men det er lettere å finne skrivefeil etc. i dagens bøker, enn det var før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det varierer sikkert veldig, men jeg ser at små forlag og bøker som utgis på egne forlag ofte kan lide under mangel på en skikkelig språkvask. Å være sin egen redaktør er aldri lurt. Sparekniven fører også tli at språkvask overlates til redaktøren, og da blir det straks en kamp om tiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Opplever at det er flere skrivefeil i bøker i dag enn det var ti tyve år tilbake i tid. Og det har helt sikkert med den sparekniven du nevner; at alt skal gjøres så fort og billig i dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaske