Skikkelig bra bok! Gled dere til denne kommer ut på norsk! Lenge siden jeg har lest noe så bra, en bedre bok skal du lete lenge etter! Spennende etter de første sidene, skildringene og dialogene mellom personene er veldig bra og det er lett å sette seg inn i historien. Gjentagelser og det at historien blir fortalt fra forskjellige synsvinkler er med på å bygge en spenningskurve. Denne spenningskurven fortsetter helt til slutten av boken, jeg klarte ikke legge denne fra meg! ANBEFALES!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

er den komt ut på norsk nå? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forlaget jeg jobber for har den til vurdering. Jeg og noen andre har lest den og jeg ser en mulighet for at den kommer ut på norsk! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott! :) Jeg håper virkelig at den kommer ut på norsk, for den virker veldig spennende ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er kjempe spennende! Vi får krysse fingrene sammen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja:) Det er vel det eneste vi kan gjøre...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie