I overkant pratsom og full av selvfølgeligheter. Les heller Alt om min kjæreste av samme mann.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Vel verdt å lese likevel! Spennvidden er imponerende: Et dykk ned i tragediens historie, og så er vi innom bohemene. Hvem andre har noengang fortalt oss om bohem-kolonien Fruitlands i Massachusetts? Eller om malerne som avbildet samtidige nye byggverk som ruiner, fordi ruiner liksom var stilige?

Dette er en bok jeg vender tilbake til. Ikke minst er det interessant å lese om skiftet på 1700-tallet, fra å anse fattige som samfunnets støtter, de som skapte rikdommen - til å anse dem som snyltere, mens de rike plutselig var blitt de som skapte velstand gjennom forbruket sitt.

Anbefalt lesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude Jensen