Joda, jeg humret litt og likte forsåvidt boka. Men savnet en snu av et eller annet slag - dette gikk jo bare akkurat slik en kunne forvente?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Men jeg digger forsiden!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk illustrasjon, enig med deg i det. For meg var dette første Paasilinna-bok. Så hvis dette er en av de svakeste, er jeg klar for resten. Synes den var fornøyelig på sitt vis. Kollektivt selvmord ligger klar på nattbordet.

Arto Paasilinna gir oss svaret på hva som gjør en mann lykkelig. Oppskriften er en hel kommune å boltre seg i, vingeklipping av maktpersoner, to fertile kvinner, nakenbading, triksing med offentlige valg, omgåelse av tregt byråkrati og en konjakk i ny og ned.

Jaatinen er til tider veldig usympatisk, blandet med usannsynlige diplomatiske egenskaper når han blir truet på livet. Likevel liker jeg boka, som det kommunistiske prosjektet den er...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieDolly DuckHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete Aastorp