Jeg elsker å snuse i andres bokhyller!
Hvis noen gir meg en stjerne, eller svarer på et av mine innlegg, må jeg straks sjekke opp vedkommende (nå sist josefine, et nytt bekjentskap). Hva leser du? Hvilke bøker er dine favoritter? Hvilke avbrøt du? Hva har vil felles? Og svært ofte finner jeg interessante titler.
Er det rart jeg får herlig lange ønske- og leselister:-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Snuse og snuse.
Jeg snuser mens jeg leser, da er livet godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er akkurat som meg. Følger nøyaktig din prosedyre her. Herlig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg snuser i andre folks bokhyller, sånn på ordentlig. Jeg er ofte hjemme hos folk, :), og der ser jeg mer enn én gang, "gamle venner" i bokhyllene. Da må de ha en "klapp" på ryggen, liksom. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Er ikke det baktanken med Bokelskere.no tror dere? At vi skal finne impulser til nye bøker hos hverandre. Og siden bokhyllene våre ligger framme så er det fritt frem for de som har lyst til å myse litt skulle jeg tro. De bøkene jeg ikke vil ha med i hyllene lar jeg bare være å føre inn, de har jeg i min egen bokoversikt. Mennesket er jo født vitebegjærlige så værsågod mine hyller står til disposisjon, og jeg skal innrømme at jeg har vært inne å tittet og fått inspirasjon i flere hyller jeg.:o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nettopp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alltid spennende å se hva andre har i hyllene! Og da slipper man jo heller ikke opp for samtaleemner. Så får folk heller syns jeg er litt nysgjerrig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men du, er det ikke nettopp derfor vi er her - for å få tips og innspill fra hverandre! Lære av hverandre. Artig å se hva folk er opptatt av og leser (jeg sjekker også alltid "Avbrøt", synes det forteller minst like mye som "Favoritter".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sånn gjør jeg og, med en gang jeg får en stjerne fra noen jeg ikke kjenner igjen, eller noen jeg ikke vet om fra før skriver et interessant innlegg, så må jeg inn på vedkommendes profil og snoke. Først av alt må jeg se hvilke bøker vi har felles, så begynner jeg å undersøke bokhyller med interessante navn. Jeg oppdaget Kjetil Hope da han skrev et innlegg som gjorde meg nysgjerrig, og han hadde en bokhylle som het "russisk prosa". Det var nesten så jeg satt alle bøkene der rett på ønskelisten. Ønskelistene mine har blitt veldig lange av de oppdagelsesreisene jeg legger ut på av og til, men det kunne jo vært verre:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman