Kanskje du skulle ha installert en ny nettleser. Der finnes det mange alternativer og jeg tror alle kan lastes ned gratis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har hatt problemet både med iPhone og PC med Internet Explorer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ingen problemer med dette. Bruker en vanlig stasjonær PC og firefox nettleser. Har inntrykk av at de som har lesebrett, I-phone/pad ol. sliter av og til med enkelte funksjoner her inne. Kan det ligge der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har fremdeles problem med at det noen ganger ikke går an å åpne lenker med spoilervarsel, mens noen ganger virker det. Har ikke greid å finne noe mønster i når det feiler. Siden det i det siste ikke har vært særlig respons fra administrator på innlegg her, går jeg over til å legge inn et spoilervarsel øverst i et åpent innlegg i stedet. Men det er synd med andres innlegg som jeg går glipp av på denne måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Whitley Striebers Communion. Man vet aldri om forfatteren forteller en sann historie om s.k. ufobortføringer av seg selv opp gjennom årene eller ikke. Og det skapes en uhyggestemning av at disse "vesnene" kan komme gjennom vegger og dører som om de ikke er der. En annen ting er jo at forfatteren siden boken kom ut har fornektet at den er sann, så sagt at den er sann osv. Han har også hivd seg på ufoskremselbølgen med ymse oppfølgere, så man kan undres på om han bare er dyktig på å ta tempen på noe som er "in" og skrive skumle bøker om det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriket fra Knutstårnet
Fra festningens vestre hjørne vandrer vi videre opp den bratte, brostensbelagte bakken mot Knutstårnet. Vi ser tydelig hvordan stenene er skrålagt midt i veien slik at den skulle være enklere å forsere for både folk og fe. På veien passerer vi Romeriksfløyen, som har fått navn etter de fattige bøndene fra Romerrike som i sin tid ble holdt som slaver for å bygge denne delen av borgen.

På spøkelsesvandring - Hjemsøkte steder i Norge av Kristin Amundsen og Ross Kolby

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk! :-) At det er kjempegøy kan jeg bare love!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En av de kanskje mest fascinerende titler jeg kan tenke meg er Torborg Nedreaas' Av måneskinn gror det ingenting.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Ja, og jeg synes det er leit at enkelte får svar på sine henvendelser og andre ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tillater meg å linke til Tore Renbergs liste; Ti bra titler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, det er ikke kjekt at det er slik. Her er også andre ting som bør sees på, men det ser ut som det er vanskelig å få svar av de spørsmål som ligger i forslagskassa.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er helt enig med Karin Jensen under her. Skriv sitater og bokomtaler der du synes det passer. Om du skulle resitere noe som er skrevet før, så spiller det ingen rolle. En god ting kan ikke sies for ofte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er merkelig. Trodde først at det var fordi jeg hadde lagt til utgaven selv som med An-Magritt. Men denne utgaven av Plogjernet fra bokklubben lå inne fra før av. Beklaget meg overfor André, men det viser seg at ikke alt fanges opp under den samme tittelen allikevel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det som er enda mer mystisk er at jeg får fram disse seks sitatene fra deg på første side, men når jeg klikker på knappen for å få fram alle sitatene fra boka, kommer det opp 14 sitater og ingen av dem er dine. Her er det tydeligvis en feil, ja!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter at jeg leste Plogjernet som jeg ikke har lagt inn i systemet selv og skrev sitater fra den, oppdaget jeg at kun seks av fjorten sitater kommer frem under de andre utgavene og vice versa, så det er tydeligvis noe som ikke stemmer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes også at Plogjernet var lettere å lese enn An-Magritt. Samtidig fikk hun større plass i denne boken og jeg likte den bedre enn den første.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var et flott dikt og jeg likte det veldig godt. Takk for at du valgte å legge diktet ut her. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han hadde en skarp og god penn Bjørneboe, og han la ikke skjul på hva han mente om saker og ting. Hvis f.eks en urett som ble begått mot enkeltpersoner av øvrigheten eller andre, da satte Bjørneboe pekefingeren på hva han mente var galt og de fikk det glatte lag. Han var en engasjert samfunnskritiker, og det speiler hans kamp om rettferdighet for mange enkeltmennesker.
Det er Bjørneboes sterke side, han slenger ikke bare ut påstander, han begrunner de.
I denne boka er det ulike artikler han har skrevet og temaene spenner vidt.
I sin tid var han nok en modig mann som kunne tale de svakes sak mot makta.
Ei intressant bok som jeg tror mange vil ha glede av, jeg lot meg i alle fall begeiste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kulturpolitikk og litteratur. Det finnes et endeløs belegg for denne uhyggelige forhistorien.:
Vi kjenner alle fra vår skolegang historiene om skaldene som skrev til kongens pris og lov. De norske gamle skalder var nok brutale og hensynsløse ovenfor småbønder og fattigfolk, men ovenfor kongene som hadde den reelle makt, var de lydige som skjødehunder.: De skrev som kongene ønsket, - de skrev slik som middelalderens, reneaissancens og høyrenaissancens malere malte . under de mektiges diktat, - malerne fikk oppgitt av teologene sogar hvor mange fjær de skulle male på henholdsvis engler og erkeengler, erkeenglene hadde fler fjær. Det malte de da - lydige og fromme, og de malte godt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var bare helt nydelig! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Karin BergKirsten LundTor-Arne JensenToveJan Arne NygaardEgil StangelandSilje BorvikBente L.Tine SundalTorill RevheimHeidi LCaroline Ekornes JohannessenBenediktesnurreVegardCathrine PedersenDaffy EnglundMarit HåverstadEli HagelundJan-Olav SelforsLinda RastenAnn EkerhovdCamillaDemetersomniferumPär J ThorssonGrete AastorpStine SevilhaugMangosaft45Synnøve H HoelHarald KBertyCecilieSissel ElisabethKine Selbekk OttersenGladleserSigrid NygaardIngeborg GConnielittymse