Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Mattradisjoner er en viktig del av kulturarven vår - en arv vi må ta vare på og la oss inspirere av. Matkultur og mattradisjon kan også kalles det "folkelige norske kjøkken", noe alle har et ansvar for å bevare og videreføre til nye generasjoner. Det finnes et utall oppskrifter på tradisjonsmat - hver landsdel, bygd og slekt har sine matskikker som er videreført fra én generasjon til neste. Forfatterne er to matglade jenter som har vært så heldige å få vokse opp i sine mødres og bestemødres kjøkken og fått del i den arven som de igjen hadde fra sine mødre og bestemødre. Det er denne arven og gleden over matkultur og mattradisjon de vil gi videre til deg som skal lese og bruke denne boka. Boka tar deg med på en liten reise gjennom de fire årstidene med de særnorske mattradisjonene som har levd i utallige generasjoner. Vår matkultur er sterkt påvirket av hva naturen har gitt oss av ressurser, muligheter og begrensninger. Men det er ikke bare årstider, klima og råvarer som påvirker matvanene våre: Tilgang på energi og utstyr har forandret seg. Og ikke minst har reiser til andre land og verdensdeler påvirket skikkene våre og gitt oss nye ideer, oppskrifter og råvarer.
Forlag Yrkeslitteratur
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788258406010
EAN 9788258406010
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket