Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Arbeid, tenker hun nå, det er det hun har vært målt etter. Det er det de måles etter alle sammen. Er du et arbeidsmenneske, som de kaller det, fyller du krava. Det er ingen som spør etter hvordan du ellers er, hvilket menneske du er. Er du ikke et arbeidsmenneske, da er du til spott og skjemsel, både du og garden.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bygda. Øynene som ser, ørene som hører, trådene som spinnes i stuene bortover.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Var det hun som innbilte seg at hun så? Hatet som hun så i ansiktet hans da han sto og rista mor si opp mot veggen, var det bare noe hun så? Nei, for da må alt det andre også, ondskapen, alt som har hendt, da må det være inne i henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det e itj det, guta, det e itj for garna, gråt Martin,- men det e for ondskapen æ såg i dokk. Pass dokk for den. Pass dokk for ondskapen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. FurbergChristofer Gabrielsen