Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det er et enten-eller; enten Gud, eller - ja, så er resten likegyldig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sannelig, ingen båt som ved smult vann over den bløteste sandbunn glir sakte inn til hvor sivene stanser den og slutter seg om den, kan være så sikker på ikke å støtes, som den der vender tilbake og søker forlikelsen med den kjærlighet som blir.

Søren Kierkegaard

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi holder Den Hellige Skrift høyt i ære, men omgås den på en besynderlig måte. Når f.eks. en ed skal være rett høytidelig, så sverger vi ved å legge hånden på Den Hellige Skrift — som forbyr å sverge.

Søren Kierkegaard

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det uendelige, det evige, altså det sanne, er det naturlige menneske så fremmed, at det går ham liksom hunden, som vel kan lære å gå oppreist, men dog bestandig lenges etter å gå på fire.

Søren Kierkegaard

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Gitte FurusethTrude JensenTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann Milje