Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Forfengelighet er den følelsen som er mest uforenlig med dyp og inderlig sorg. Samtidig er den så fast forankret i den menneskelige natur at det er sjelden selv den dypeste sorg får bukt med den. Forfengelighet i sorgen ytrer seg enten som et ønske om å være bedrøvet og ulykkelig eller fast og sterk. Disse nedrige ønsker, som vi ikke vil innrømme overfor oss selv, men som nesten aldri - selv i den dypeste sorg - er fremmede for oss, berøver sorgen dens styrke, verdi og oppriktighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et lite øyeblikk, kjære deg, - sa Natalja Savisja, tok en pris snus og gikk med små, raske skrit bort til kisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fyrstinnen var svært pratsom og hørte til den gruppen mennesker som, når de snakker, alltid høres ut som om de prøver å motsi noen selv om ingen har sagt noe som helst.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

moiraJulie StensethBeathe SolbergKirsti Vettran NederhoelOdd HebækAnne Berit GrønbechTine SundalLindaBThomas KihlmanRina WesenbergLibraritas vritaolineHarald KbjarnuRSolLars MæhlumStjernekastMarit MogstadHegeNinaJostein RøysetKaren RamsvikEngelinMiljaElena Megrethe OlsenThea EmilieMartine GulbrandsenTorbjørgIvar SandTorill Elisabeth RevheimKristin F. JørgensenGrete AmundsenEli HagelundG VoldMargrethe  HaugenCtinaSynnøve H HoelRisRosOgKlagingOda Marie HErlend Haugen  Vikhagen