Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Forfengelighet er den følelsen som er mest uforenlig med dyp og inderlig sorg. Samtidig er den så fast forankret i den menneskelige natur at det er sjelden selv den dypeste sorg får bukt med den. Forfengelighet i sorgen ytrer seg enten som et ønske om å være bedrøvet og ulykkelig eller fast og sterk. Disse nedrige ønsker, som vi ikke vil innrømme overfor oss selv, men som nesten aldri - selv i den dypeste sorg - er fremmede for oss, berøver sorgen dens styrke, verdi og oppriktighet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et lite øyeblikk, kjære deg, - sa Natalja Savisja, tok en pris snus og gikk med små, raske skrit bort til kisten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fyrstinnen var svært pratsom og hørte til den gruppen mennesker som, når de snakker, alltid høres ut som om de prøver å motsi noen selv om ingen har sagt noe som helst.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

annelinguaBoktimmyThomas KihlmanVibekeKristinKorianderElinBeJorund KorbiKaren RamsvikBerit RSigrid Nygaardmay britt FagertveitBjørg  FrøysaaDaffy EnglundCathrine Marie HansenJulie StensethKariTonje-Elisabeth Størkersenkjell kRuneTony BjerketveitIngunn SIdaEivind  VaksvikbokxleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenTorill Elisabeth RevheimToveJostein RøysetFindusEmilie GeistJohn LarsenTor GeirMarianne KesselHilde H  HelsethOda Marie HHildeiinaRandi