Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

"Asija, vi har sluppet unna og våre bekjente i Beograd omfavnet oss først som om vi skulle være eiketrær, deretter som om vi skulle være av skjørt glass, og jeg ønsker dere alle i Visegrad unnslippelse og omfavnelse."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Asija, jeg savner den lunefulle Drina. Her skal det visst også være en elv, Ruhr, men jeg synes ikke man kan kalle alt vann som flyter for en elv.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For bestemor er fortiden et sommerhus med hage der svarttrosten kvitrer og naboene kvitrer og man øser kaffe av en brønn mens bestefar Slavko og vennene hans leker gjemsel rundt dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Oldefar kom bare til bokstaven T på skolen fordi ingenting viktig kommer etter det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen