Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Forat leseren skal forstå meg, er det nødvendig at han blir min medskyldige.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mitt mot bestod i å utrydde alle de vanlige grunner til å leve og i å oppdage nye.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å nå frem til et smakfullt utseende ved hjelp av dårlig smak er høydepunktet av eleganse. Uten å nøle hadde Stilitano valgt krokodilleskinnsko i grønt og gult, hvit silkeskjorte, kastanjebrun dress, rosa slips, spraglete brystlommetørkle og grønn hatt. Alt sammen ble holdt på plass av nåler, knapper og gullenker; Stilitano var meget elegant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønnheten i en moralsk handling ligger i skjønnheten i handlingens uttrykk. Å si at den er vakker er det samme som å bestemme seg for at den skal være det. Resten er et spørsmål om bevis. Nemlig ved å gi bildene innhold, det som knytter dem og oss til den fysiske verdens glans og prakt. Handlingen er vakker i den utstrekning den provoserer og åpenbarer sangen i vårt eget bryst. Det hender nemlig av og til at den sinnsstemning vi unnfanger en vitterlig ond handling i, og kraften i det uttrykk vi realiserer den med, tvinger oss til å synge. Følgelig er også forræderiet vakkert om det får oss til å synge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av kjærlighet til det vi kaller det onde har jeg forfulgt et eventyr som førte meg i fengsel. Om de ikke alltid er vakre, de menn som er viet til det onde, er de i hvert fall i besittelse av de mannlige dyder. Av seg selv, eller som følge av det valg tilfeldighetene har truffet for dem, har de med åpne øyne og uten å kny kastet seg ut i et vanærende og avskyelig element maken til det kjærligheten slynger menneskene ut i når den er ekte og opprinnelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland Skjeggerud