Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ja, studentene ville ikke høre snakk om at jeg skulle reise tilbake til Norge uten litt LSD. Nok til én eller to gangers bruk. Jeg hadde en opplevelse sammen med Jon Wetlesen midt på vinteren på Tvergastein. Tenkte på kuldeopplevelsens intensitet. Med LSD var det helt vidunderlig å gå rundt hytta naken. Men jeg husker at jeg skulle hugge ved med øks, og Jon sa bedende: "Nei, Arne. Vær så snill, ikke bruk øks."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Neste dag svirret det rykter om at engelskmennene skulle drive tyskerne ut av Oslo ved å bombe byen. Folk strømmet ut av byen. Jeg fulgte min typisk abstrakte tenkemåte og kom til at det var usannsynlig at engelskmennene ville bombe Oslo. Jeg hadde en forelesning kvart over ett og gikk mot folkestrømmen for å holde forelesningen. Jeg kom frem nesten en halv time for sent, og det var bare én enslig student der. Det var min plikt å holde forelesningen. Det viser også hvor alvorlig jeg tok professoratet mitt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol