Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Mange år senere, da hun sto foran et menneskehode som var konservert i en ginflaske, skulle Eliza huske sitt første møte med Joaquín Andieta og bli skaket på samme måte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var ikke stort de kunne gjøre, bortsett fra å true pasientene til å drikke litervis av sukret te for at de ikke skulle bli helt inntørket, vaske dem, passe på at de ikke frøs, at de holdt seg i ro, og håpe at ikke sjelen skulle renne ut sammen med møkka, og at feberen ikke skulle svi av hjernen deres.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drømmen om å kjøpe seg en kone og stifte familie bar han fremdeles på, men den var spinkel og uttynnet, som et vakkert landskap malt på silke, mens derimot ønsket om å skaffe seg bøker, studere og finne andre mestere som var rede til å hjelpe ham på veien til kunnskap, ble til en besettelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo mer du lærer, desto fortere vil du vite hvor lite du vet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den unge mannen lærte at menneskekroppen består av fem elementer, tre, ild, jord, metall og vann, som er forbundet med fem planeter, fem atmosfæriske tilstander, fem farger og fem toner. Ved velvalgt bruk av legende urter, akapunktur og sugekopper kunne en god lege forebygge og helbrede forskjellige onder og kontrollere den aktive og lette mannlige energien, og den passive og mørke kvinnelige energien - yin og yang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skammen og hengivenheten drev Jacob Todd til å slå armene klosset rundt ham, og den andre klemte ham et øyeblikk, men gjorde seg bryskt fri, rød helt opp til ørene. De to trakk seg tilbake samtidig, fortumlet, uten å fatte hvordan de hadde kunnet bryte den elementære atferdsregelen som forbyr fysisk kontakt mellom menn, unntatt i kamp eller brutale idretter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor lenge skal de pine meg, Miss Rose? Er de ikke redd for at jeg skal bli lei av å jakte på Dem? Spøkte han. De vil ikke bli lei det, Mr. Todd. Å jakte på en katt er mye morsommere enn å fange den, svarte hun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han stakk som snarest ut til apoteket for å se etter et styrkende middel til magen, men utsalget viste seg å være en kaotisk sjappe, stappfull av støvete blå og grønne flasker, hvor en tysk ekspeditør tilbød ham skorpionolje og meitemarkspiritus. For første gang syntes han det var ille å være så langt fra London.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_VannflaskeGodemine