Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

En liten tid og du har glemt alt. En liten tid og alle har glemt deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De ting som kommer i din vei, var rede for deg fra tidens begynnelse. Den enkelte hendelse er fra evighetens morgen flettet inn i din eksistens ved en vev av årsaker.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Tenk ofte over hvor hurtig det som er, og det som skjer, flyr forbi og er borte. Alt eksisterende er som en elv i stadig strøm. Kreftene er i ustanselig forandring, de virkende årsaker veksler ustanselig. Nesten ingenting står fast. Selv det som er oss nærmest, er et gapende forbi og en uendelig vorden, som alt du ser idag kommer til å gå opp i. Siden det er så, må den være meget dum som føler sin egen viktighet, eller lar seg tynge av bekymringer, som om han sliter med en byrde han lenge skal bære.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnita