Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er ydmykende å konstatere hvor lite kunnskap man kan samle sammen i løpet av et menneskeliv. Bare en liten håndfull sand, som likevel gir en lyst til å lære mer - når det er for sent. [...] Jeg har lest. Jeg har lest en mengde hele mitt liv, men jeg kan ikke ha lest godt, for jeg husker nesten ingenting av det. Jeg må tenke på en person i et stykke av Anouilh: Den reisende uten bagasje.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er så heldig å kunne la tiden rinne bort i fullkommen sikkerhet, i en harmoni som varer fra døgn til døgn. Det er ikke noen senil lidenskap. Tvertimot. Men du gode Gud, hvorfor må man vente i så mange år for endelig å oppnå det jeg setter høyest av alt: ro og fred?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenPiippokattaEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete Gjessing