Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 18 sitater

Denne bok er tilegnet mennesket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter at verkene til Foucault, Lacan, Derrida og Deleuze i årtier hadde vært avsindig overvurdert, var de nå plutselig blitt gjenstand for almen latterliggjørelse over hele verden. Imidlertid ble ikke deres plass umiddelbart fylt av noen ny filosofisk retning. Tvert imot ble alle intellektuelle innenfor de såkalte «humaniora» brakt i vanry: Det var ikke til å unngå at det var realvitenskapsmenn av alle kategorier som nå kom til makten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet godt at det kan se ut som fakta motsier meg, og jeg vet godt at islam – langt den dummeste og mest opplysningsfiendtlige av alle religioner – i dag ser ut til å vinne terreng, men det er bare et overflatisk overgangsfenomen, for på lang sikt er islam dødsdømt, det er enda sikrere enn at kristendommen er det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De vil forhindre oss i å ha gruppesex og spise fåreost – for noen jævla nazister. Og sosialistene er med på det, de også. De er imot sauene fordi sauer er høyreorientert, mens ulver er venstreorientert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Små skyer drev som spermklatter mellom furuene, det ville bli en strålende dag.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen mennesker lever til de blir sytti, ja, sogar åtti år gamle, og tror at det statig vilskje noe nytt; at eventyret finnes, som man sier, rett rundt hjørnet. Man må faktisk nesten ta livet av dem, eller i hvert fall gjøre dem helt ute av stand til å klare seg selv før de vil ta til fornuft.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Livet kjennetegnes ved lange strekninger med en blanding av udefinerbare problemer, og er som regel enestående grått og trist.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Menn elsker ikke fordi de elsker, men fordi de er opphisset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I det store og det hele var uberørt natur simpelthen noe avskyelig svineri, for i det store og det hele tillot nemlig den uberørte natur total ødeleggelse, universell tilintergjørelse - og menneskets oppgave på jorden var sannsynligvis å gjennomføre denne tilintetgjørelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • det bar vitnesbyrd om at man var smertelig klar over at intet samfunn kan overleve uten en eller annen form for religion som forener menneskene.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud