Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Nå går jeg baklengs rundt i nabolaget. I stedet for å gå forbi ting som så forsvinner, blir det man går forbi, værende. Det som er bak en, er det man ennå ikke er kommet til. Det er som en magisk reise i en eventyrbok: Busker, trær, hus, postkasser - alt kommer farende ut av det blå fra et sted der bak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ord som slutter på -ing markerer vanligvis at et verb er blitt gjort om til substantiv. Gåing, snakking, svømming, pusting. "Inging" ville være et godt ord for dette grammatikalske fenomenet, som har noe buddhistisk over seg. Det til og med lyder orientalsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil