Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Du er vant til å fortelle andre hvordan de skal innrette sin tilværelse, og jeg sier ikke at det er noe galt med det, det er jobben din , så ikke misforstå, men det er lett å glemme at ikke alle er like interesserte i å høre din mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Barn driver sine foreldre til vanvidd, tenkte jeg, og kan av og til gjøre tilværelsen deres til helvete på jord. Men når man først har fått barn, er det umulig å forestille seg en tilværelse uten dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg stirret på den trettisju år gamle kvinnen på den andre siden av bordet. Fra å lyde som en fornærmet tiåring, var hun nå gått over til å høres som en svermerisk ungjente i tenårene. Ville hun aldri bli voksen? tenkte jeg. Ble vi mennesker noensinne voksne? Eller ble vi bare gamle?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Enda mer skremmende er det å oppdage at andre mennesker ikke ser deg i det hele tatt, at du er i ferd med å bli usynlig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti