Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

På telefon: – Har dere noe av Ibsen?
Bibliotekaren: – Ja.
Mannen på andre siden av røret: – Har dere noe lettlest?
Bibliotekaren: – Eh … Ibsen er ikke akkurat lettlest i utgangspunktet.
Mannen: – Å, så alt er i liten skrift?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En låner kommer inn på biblioteket. Han har hørt om en bok på radioen, men husker ikke nøyaktig alle opplysninger. Han tror boka er skrevet av Marianne Rokke, og tittelen skal være Napoleonskake. Bibliotekaren skjønner med en gang koblingen til Berlinerpoplene av Anne B. Ragde. Berlinerboller og napoleonskaker er jo så godt begge deler!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

To gutter i tolvårsalderen har lånt et par filmer. På vei fra skranken sier den ene til den andre:
– Æ skjønne ikkje at dei gidde å låne ut alt det dærre bøge’ og filme’ og det. Dei tjene’ jo ingenting på det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spørsmål i (bibliotek) skranken: Har dere en god dokumentarbok som jeg kan gi faren min i julegave? Jeg skal bare låne den og dere skal få den tilbake når han har lest den. Det var min fars ide.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En låner kommer til skranken og sier hun ikke kan finne bøker av Däniken på D. Bibliotekaren forteller henne at Dänikens bøker ikke står på skjønnlitteratur. Låneren slår seg nærmest for pannen og utbryter: Nei, selvfølgelig de står på reiseskildringer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en av disse gode varme sommerdagene. Ikke akkurat noe bibliotekvær, men det kommer da en og annen innom. En ung pen mann i begynnelsen av tjueårene leverer fire bøker til biblitekaren da et brukt kondom kommer til syne mellom to av permene. Begge stirrer vantro og med hakeslepp på denne "åpenbaringen". Bibliotekaren kremter lett, og spør om det dreier seg om et bokmerke? -Nei, svarer låneren sprutrød i toppen, dette var nok sengelektyre

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen