Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Hun ble stående i døråpningen og gispe av skrekkblandet fryd. Det var så overdådig at det nesten ville passet på et horehus. Kranene var formet som gulldelfiner, og flisene var italienske og håndmalte. En Venus fra Milo i alabast stod i en egen hjørnenisje omgitt av flasker med badesalt. Tykke, bløte håndklær var drapert over en håndklevarmer, og krystallampene fikk morgenkåpen av silke, som hang over en kopi av en bodoir-stol i Louis XVI-stil, til å glitre. Folket på Kurrajong badet neppe i gjørmete vann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så deilig å se henne oppildnet igjen, tenkte Diane. Herlig å få henne tilbake fra de grufulle smertene som nesten ødela henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Slipp det ut, Jen. Bli forbanna - gråt - skrik det ut til hele verden hvis det får deg til å føle deg bedre. Du gjør i hvert fall ikke deg selv noen tjeneste ved å la sorgen fortære deg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Verken ektemannen eller barnet hennes hadde syknet gradvis hen før de døde, så hun hadde hatt tid til å forberede seg, eller til å si avskjedsordene som burde ha vært sagt - nei, døden hadde kommet voldsomt og brått, den hadde feid alt annet til side og etterlatt henne helt hjelpeløs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

DiddiJan-Olav SelforsAnjaØyvind BjørnerudHilde SSyntaksfeilMartinenWencheBjørn BakkenAkima MontgomeryvaskeklutRune SNorahAnettesveinErikLibraritas vLinnRandiAtove NessRufsetufsaHarald KLiljaTherese HolmFru GranKay Nilseningar hKenn HeitmannLeselindamoiraAleksanderAud Kristine JohnsenErlend Haugen  VikhagenCaroline Ekornes JohannessenSimen "Boktimmy" IngemundsenKaroline RøyskattRandi Annie FramnesLisbeth Kingsrud KvistenTine SundalØystein L