Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Jeg får brev fra moren min en gang i måneden, og i dem skriver hun: har du lyset på din panne og Jesus i ditt hjerte, vil lykken stå deg bi. Langs Studenterlunden har jeg lyset rett i øynene, men Jesus har forlatt meg for lenge siden.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og jeg hadde aldri sett faren min så sint som da jeg kom hjem aleine den vinterkvelden med skøytene i den ene votten og gråten i den andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Moren min er fløyel, moren min er jern.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det var togturen jeg likte. Den tok én time, og det var nok til at jeg kunne lene meg tilbake i setet med lukka øyne, kjenne skinneskjøtene slå opp og dunke gjennom kroppen og noen ganger myse ut vinduene og se forblåste heier og tenke det var Den Transsibirske Jernbanen jeg reiste med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag