Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Jeg har forsøkt å huske hva fuglene gjorde før telefontrådenes tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her på prærien finnes det ingenting som kan ta oppmerksomheten fra kvelden og morgenen, ingenting i horisonten som kan forkorte eller forlenge. Fjell ville fortone seg som en uforskammethet sett fra dette ståstedet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt for mye sinne, for ofte eller på galt tidspunkt, kan ødelegge mer enn du noensinne kan forestille deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En mann kan kjenne faren sin, eller sønnen, og likevel er det kanskje ikke noe annet mellom dem enn lojalitet og kjærlighet og gjensidig mangel på forståelse.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er viktig. Jeg har sagt det til mange, far sa det til meg, og faren hans sa det til ham. Når du møter et annet menneske, når du har noe med andre å gjøre i det hele tatt, er det som om du blir stilt et spørsmål. Derfor må du tenke: Hva er det Herren ber meg om i dette øyeblikket, i denne situasjonen? Hvis du møter fornærmelser eller fiendskap, vil din første innskytelse være å svare med samme mynt. Men hvis du faktisk tenker: Dette er en utsending fra Herren, og det er meningen at jeg skal ha utbytte av det, fremfor alt en anledning til å demonstrere min trofasthet. Det er en sjanse til å vise at jeg i en viss, liten utstrekning deltar i den nåde som frelste meg. Du har frihet til å handle annerledes enn omstendighetene tilsynelatende tilsier. Du har frihet til å handle i ditt eget lys. Samtidig er du befridd fra innskytelsen til å hate eller føle bitterhet mot denne personen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men jeg har fått stort ry for visdom ved å bestille flere bøker enn jeg noensinne har rukket å lese, og jeg har lest langt flere bøker enn dem jeg har lært noe nyttig av - foruten at enkelte meget kjedelige herrer har skrevet bøker, selvfølgelig. Dette er ingen ny innsikt, men sannheten i det er noe man må oppleve selv for å fatte fullt ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K