Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det spiller ingen rolle hvor hektisk livet har vært, hvor lenge vi fem har gått uten å se hverandre: å møtes i sommerhuset er som å ta på seg en favorittgenser, slitt til perfeksjon.
Tiden beveger seg ikke på samme måte når vi er der.
Ting forandrer seg, men vi strekker oss og vokser, og gjør plass til hverandre.
Kjærligheten vår er et sted vi alltid kan komme tilbake til, og det venter på oss, uforandret, sånn som det alltid har
vært.
Du hører til her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er blitt bestevennen min på samme måte som de andre ble det: litt etter litt, sand som renner så langsomt gjennom et timeglass at det er umulig å sette fingeren på det øyeblikket det skjer. Det øyeblikket da det plutselig er en større del av hjertet mitt som tilhører ham enn den delen som ikke gjør det, og jeg vet at jeg aldri kommer til å få et eneste sandkorn tilbake.
Han er gyllen. Jeg har levd et liv i forskjellige toner av grått.
Jeg prøver å ikke elske ham.
Jeg prøver virkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundDemeterHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilLars MæhlumbeaverkriekVannflaskeHilde H HelsethNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette AugustinRoger MartinsenTove Obrestad Wøiensomniferum