Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Hvis et ulovlig spedbarn er det andre, det tredje eller et etterfølgende barn i en familie som ikke godtar sterilisering, mister familien tilatelsen til å ha en bolig, vann og elektrisitetstilførsel vil bli stengt....kornkuponget vil ikke bli tildelt, og kjøretilatelser og forretningstilatelser vil bli inndradd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Målsettingen ved denne revolusjonen var å "opprette formann Maos uinnskrenkede myndighet" og å feie ut alle "oksedjevler og slangedemoner" som var de navnene Mao nå satte på klassefienden. Noen ganger var alle slagordene, sitatene og lederartiklene byttet ut med helsides utgaver av Maos strålende portrett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skalv på hånden da jeg åpnet brevet fra Liaoning Lastebilfabrikk. Det var der jeg arbeidet i Kina. Brevets innhold ville bestemme skjebnen til barnet jeg hadde i magen.

Juli 1987

Kamerat Chi An! Jeg ble overrasket over nyheten om at du er kommet i skade for å bli gravid. Jeg har undersøkt om ettbarnsbegrensningene gjelder kinesere som bor i utlandet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove