Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Herregud, hvor jeg hater familier. Jeg ser dem vandre rundt som grupper i kjøpesentra, jeg hører venner snakke om familiesammenkomster og familieproblemer, jeg besøker familier hjemme hos dem, og føler alltid bitterhet. Jeg føler bitterhet for den lykken de har klart å oppnå, og fordi jeg aldri har hatt en slik familie i mitt liv. Og jeg forakter dem for at begrepet "familiens beste" blir brukt til å undertrykke barna i familien lenge etter at de har blitt voksne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun ville jeg skulle overvinne det onde, nedarvede - at jeg skulle bli det beste hun hadde fått til. Og likevel, for å bli det, følte jeg at jeg måtte forlate henne, og det såret henne selvsagt. Man kan ikke flytte over i en ny verden og samtidig være bundet av den gamle verdens krav, og jeg følte at jeg var den som alltid var på vei mot nye verdener.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen