Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Om vi bare alle kunne pustet inn luften som våre barn og barnebarn vil slite med å puste inn i fremtiden. Om vi bare kunne kjent varmen, kjent sulten, kjent usikkerheten de kanskje vil stå ovenfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vil kanskje se ut som om vi er inne i en epoke med relativ stabilitet, men på lang sikt forlenger vi bare levetiden til det gamle systemet og utsetter vår egen undergang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En arv er ikke noe vi etterlater oss, men noe vi dyrker frem gjennom hele livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Facebook er Pavlov, og vi er hundene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi må akseptere at realiteten i vår egen personlige historie fra fødsel til død, og alle menneskehetens presentasjoner og tragedier, knapt vil registreres i årbøkene for kosmologisk tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er de dominerende ideene i en kultur som avgjør hvilken retning et samfunn tar, som avgjør hva som er tenkelig og utenkelig, hva som er mulig og umulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli Hagelund