Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Mitt liv er en bølge som røres en tid. Den fikk meg til å tenke på at så lenge noe rører seg, lever jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han løp. Han var lykkelig. Hunder med sitt korte, intense liv har alltid gitt meg glede. De vet ingenting om døden og heller ikke om utdøelse. De har fått meg til å forstå og å føle deres glede i nuet. Gleden i å løpe. Å være hjemme i store områder. Å finne vann. Jeg sitter og ser på drivende dis og skyer mens jeg venter på ham. Jeg hører til en art som kan skjelne en form som aldri gjentar seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å ta fram de små petit-chouene gikk fort, og jeg kviknet til mens jeg fylte dem med tint løyrom og crème fraîche. På lappene hun sendte med meg til butikken, skrev hun alltid crème. Accent grave, ikke aigu, sa hun. Selv som pensjonist var og ble hun språklærer. Skjønt i Bollnäs hadde hun ikke hatt mye nytte av fransken. Å, hadde vi enda kunnet le som vanlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men jeg kunne teksten enda det ikke var noen som sang den, sa Inga. Og dette står det i den: Hele mitt jeg er oppfylt av din ensomhet.
Jeg tidde. Det var selvfølgelig det som var feilen: at jeg tidde. Men det låste seg for meg. Jeg kunne ikke for det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vet hvor glad man blir når noe går opp. Når det binder seg sammen i ens egen hjerne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Løv og barnåler må det ikke bli for mye av. Det liker ikke folk, og det er ikke stort de kan gjøre med det. Annet enn å felle og steinlegge.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Erindringen er ingen jaktdagbok, tenkte jeg. Den rommer mye mer. Men hva kom det av at den åpnet seg? Etter så mange tiår. Et helt liv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helge-Mikal HartvedtJanne BrovoldIris Toresdatter SolandAstrid Terese Bjorland SkjeggerudgretemorHarald KJarmo LarsenHanne Kvernmo RyeTove Obrestad WøienMarianne_NinaBerit RAnitaTine SundalTom-Erik FallaTonesen81Roger MartinsenHilde VrangsagenSiljePer Åge SerigstadIngunn SBjørg RistvedtPiippokattaEli HagelundBookiacNtothearitaolineTurid KjendlieIngunn ØvrebøChristofer GabrielsenCecilie69Karin BergFrode Øglænd  MalminLailamartinekhPilarisKjerstiSiriVidar RingstrømAnna-Piaalpakka