Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Mor mener briller er noe en skal se med, ikke , så designerbriller forstår hun ikke hensikten med. Hun stoler mer på Clas Ohlson, som har råd for det meste, og hvor det ikke koster en hel frikirkekollekt for et par briller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ved en anledning var jeg ute på Sommarøya, et samfunn i havglefsen vest av Tromsø, og kom i prat med en eldre mann med «kasjetthua» som lurte på hva jeg var for en kar. For ikke å miste all troverdighet med at jeg kom fra Toten, fortalte jeg om familien i Balsfjorden. Han svarte med ærefrykt: «Balsfjordingan, har dæm mat og tørre klea, ja så døyr dæm næsten aldri!»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T