Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Barn trenger å klatre i trær nå mer enn noen gang. De trenger å leke Tarzan. Treet er også en lærer. Det lærer klatreren å overvinne frykten, opparbeide motoriske ferdigheter og etablere forbindelser mellom hjernen og kroppen. Det er naturlig læring. Noe de ikke får fra videospill. Barna vet ikke hva det er, de bare føler det. Og de elsker den følelsen. Trærne er levende organismer, og hvis barna klatrer i dem når det blåser, lever de med treet når det svaier i vinden. De føler dyp tilknytning, et slektskap. Det er sterkt. De må passe på og være veldig forsiktig, og det setter dem i kontakt med dypere lag av hjernen og kroppen. De blir ytterst sensitive, årvåkne, i harmoni med omgivelsene.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Ja, jeg er en "dropout", og jeg skammer meg ikke over det. Jeg er en dropout som nå underviser professorer og leger over hele verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En skog er et paradis for barn med fantasien i orden

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_Meson