Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

  • Mørket er ikke noe å være redd for, sa Trond Egil. - Alt er jo det samme, eneste forskjellen er at du ikke kan se det, og det er ikke meningen heller.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han satte på blinklyset i god tid før han skulle svinge av. Unødvendig lenge før. Det var slik han levde livet sitt, med blinklyset på. Det skulle ikke være noe tvil. Folk skulle ikke ta ham på det i alle fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han hadde ikke tall på alle gangene kneet eller beina hadde sparket borti esker og ting som stod langs veggen. Noe ganger ramlet det ned i gulvet, andre ganger gjorde det bare fryktelig vondt. Der var slik han holdt ved like banningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trond Egil merket at det gjorde godt å se at det fantes folk der ute som har dratt strikken litt lenger enn han selv. Geir var hakket galere enn han selv, det kunne det ikke være tvil om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det som gjelder, er å holde utkikk etter noe vi liker. Noe som kan ta vare på oss. En tid vi slipper å bare holde ut. Du vet aldri når det skjer, så det gjelder å være klar i tilfelle det kommer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LinnPrunellaTove Obrestad WøienVigdis VoldRandiASissel ElisabethCaroline Ekornes JohannessenDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilbeaverkriekVannflaskeNeraPer Åge SerigstadIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild S